Zonnepanelen: iets voor u?
Laat uw besparing berekenen!

Veel Nederlandse huishoudens betalen te veel voor stroom die in een kolencentrale wordt opgewekt. Maar het kan anders: Wek uw eigen stroom op met zonnepanelen.

Wij brengen u in contact met zonnepaneel installateurs uit uw buurt. Vergelijk hun prijzen en ontdek uw besparing!

Hoe werkt het?

Je woning verduurzamen was nog nooit zo aantrekkelijk. Beter isoleren en groene energie opwekken zijn de trends voor 2021. Duurzaam investeren in je woning is slim investeren. Ontdek wat jij kan doen.

1

Aanvraag

Start je offerteaanvraag via de offerte tool. Vertel ons iets over je klus en ontvang tot 4 offertes op maat van specialisten uit jouw regio. Offertes aanvragen is gratis en vrijblijvend.

Start je aanvraag »

2

Vergelijk

De specialisten reageren meestal binnen 24 uur en maximaal binnen enkele werkdagen. Offertes worden zo veel mogelijk op afstand gemaakt. Een bezoek op locatie kan nodig zijn voor een accurate offerte.

3

Bespaar

Zodra je de offertes hebt ontvangen, kies jij welk aanbod het beste bij je past. Wil je de klus toch niet laten uitvoeren? Geen probleem, je offerteaanvraag is altijd geheel vrijblijvend en kosteloos.

Copyright 2021 Bobex.nl - Alle rechten voorbehouden.

Bobex.nl : vind de juiste vakman voor elk project!

Bobex is het oudste en meeste betrouwbare offertevergelijk platform in Nederland. Wij brengen je in contact met de bekwame vakmannen en leveranciers voor al je projecten. Heb je bouw- of renovatieplannen? Start hier je zoektocht naar de juiste vakman!

Start je aanvraag »

Leef duurzaam. Kies zonnepanelen.

Ontdek hoeveel jij kunt besparen met zonnepanelen.

Zij vonden reeds hun installateur:

21% btw-terugbetaling!

Gunstige Salderingsregeling

Binnen 1 dag geïnstalleerd

Leef duurzaam. 
Kies voor zonnepanelen.

Zonnepanelen: 
interessant voor u?
Laat uw besparing berekenen!